Ökad synlighet online med sökmotoroptimering

Optimering av er hemsida för sökmotorer är ett utmärkt sätt att locka fler kunder och få fler affärer.

Sökmotoroptimering (SEO) är ett bra sätt att maximera er synlighet online och effektivt nå er målgrupp. Genom SEO skapas möjligheter att förbättra er hemsidas ranking i sökresultaten, vilket leder till ökad organisk trafik och en bra investering på lång sikt. Vi samarbetar tätt med er för att utveckla en skräddarsydd SEO-strategi som är anpassad efter era specifika mål och behov. Månadsvis rapportering ger er insikter om er hemsidas prestanda och rankning.
En leksaksraket på en yta.

Våra kunder har bäst villkor i branschen

Ingen uppstartskostnad

Vi gillar inte heller uppstartskostnader

Fast månadskostnad

Inga obegripliga prismodeller

Ingen bindningstid

Digitala tjänster utan begränsningar

Så här jobbar vi med optimering av hemsidor

Vår optimering är heltäckande och vi ser till att optimera hela hemsidan, inte bara enstaka sökord.
Steg 1
Uppstart
En person som använder en bärbar dator.

Vi sammankopplar er hemsida med våra analysverktyg och gör en första bedömning av er hemsida, identifierar tekniska problem, laddningstider och genomför en sökordsanalys. Analyserar er marknad, och hemsidans nuvarande funktionalitet.

Steg 2
Analysering
En dator på ett skrivbord.

Fullständig granskning görs av er nuvarande hemsida för att identifiera områden vi behöver arbeta med för att förbättra optimeringen av hemsidan. I detta steget görs även en konkurrent analys och vi avgör var störst potential finns.

Steg 3
Planering
En grupp människor som använder en surfplatta.

Efter att vi har gjort en nuläges- och konkurrent analys och identifierat affärsmöjligheterna, skapar vi en plan för åtgärder som behövs implementeras.

Steg 4
Implementering
En man som sitter vid ett skrivbord och tittar på en dator.

I denna fas börjar implementeringen av åtgärdsplanen. Vi gör teknisk optimering och hemsidans struktur och innehåll förbättras. Syftet med arbetet är att göra hemsidan sökmotorvänlig och öka synligheten i sökmotorerna.

Steg 5
Mätning
En bärbar dator med en webbsida på skärmen.

Vi övervakar sökordens rankning, och organisk trafik till hemsidan. Vi har full transparens och ni får månadsvis rapportering över hur er hemsida presterar.

Steg 6
Anpassning
En person som använder en bärbar dator.

Sökmotorer ändrar ständigt sina algoritmer vilket kräver justeringar i SEO-arbetet. För att ni ska behålla era placeringar och fortsätta klättra uppåt i rankingen på sökmotorer, så sker kontinuerlig anpassning av våra strategier i optimeringen.

Förbättra hastigheten på hemsidan

Optimering av prestanda handlar om att ge era besökare en bra användarupplevelse. Google hänvisar gärna till sidor med bra prestanda och därför är det också en viktig del om man vill öka synligheten. 

Vår prestandaoptimering minimerar onödiga laddningstider och ser till att era besökare stannar kvar på sidan med positivt intryck. Optimeringen ingår i tjänsterna Sökmotoroptimering och Trygg Hemsida.

En pojke som bär hjälm och håller i raketer.

Frågor och svar om SEO

Sökmotoroptimering (SEO) är ett optimeringsarbete av din hemsida för ökad synlighet i sökresultaten på sökmotorer såsom Google. Man jobbar också med att optimera användarupplevelsen på hemsidan.

Självklart! Vi erbjuder kostnadsfri djupgående analys av er hemsida där du som kund får en god uppfattning om förbättringsmöjligheter, indexering av sökord och prestanda.

Det skall alltid vara enkelt och tryggt att välja oss. Vi har dessutom marknadens bästa fasta priser utan en massa krångel med uppstartskostnader och bindningstider. Precis så som vi själva vill ha det!

Sökmotoroptimering gör att din hemsida får ökad synlighet, mer trafik och en bättre användarupplevelse för besökaren. Hemsidor presterar bäst när det sker en löpande utveckling och optimering.

Heltäckande Utbud

Våra Tjänster

Boosta synligheten online med våra digitala tjänster. Vi har lösningar som stärker varumärken och ökar försäljning.

Google Ads

Vill du synas högst upp på Google? Använd Google Ads! Få mer trafik till er hemsida och öka försäljningen.

Sökmotoroptimering

Vi förstår vikten av att synas online. Låt oss hjälpa dig att optimera din webbplats och nå ut till fler kunder.

Trygg Hemsida

Heltäckande tjänst för en väl fungerande hemsida. Perfekt för företag som vill spara tid och resurser.

Webbutveckling

Vi skapar moderna och användarvänliga hemsidor som Google gillar. Självklart anpassade för desktop och mobila enheter.

Landningssidor

Vi skapar skräddarsydda optimerade landningssidor för ökad försäljning av produkter och tjänster.